MET ONS WERKEN

Meewerken. Meedenken. Meedoen. Dat is ons motto. Dankzij deze mentaliteit en onze flexibiliteit is Rinkel & Smit uitgegroeid tot een vaste bouwpartner voor een groot aantal professionele opdrachtgevers.

Wij hebben ons als doel gesteld om zo transparant mogelijk te fungeren als de schakel tussen onze opdrachtgevers en zelfstandig bouwpersoneel. Bent u op zoek naar een tijdelijke of projectmatige invulling van uw personeelsbehoefte? Met een vast, zorgvuldig opgebouwd bestand van gemiddeld 85 flexibele medewerkers speelt Rinkel & Smit adequaat in op deze vraag. U kunt Rinkel & Smit benaderen voor het totale bouwproces, maar ook beschikken wij over specialisten per bouwfase of discipline. Rekening houdend met uw wensen en eisen leveren wij een passende en vakkundige groep medewerkers. 

Om een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers te waarborgen, stellen wij hoge eisen aan de kennis, ervaring en persoonlijkheid van onze vakspecialisten. Met de inzet van betrokken, verantwoordelijke vakmensen en het aanwijzen van een vast aanspreekpunt voor onze opdrachtgever streven wij naar een optimaal bouwproces en resultaat. Want een mooi bouwwerk realiseren, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, de projectpartners en de eindgebruiker, is ons uitgangspunt bij iedere opdracht. 

Is Rinkel & Smit uw bouwpartner?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij kijken uit naar een goede samenwerking!

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws