VOOR ONS WERKEN

Wij werken met de beste mensen aan bijzondere projecten. Steeds meer opdrachtgevers weten ons en onze mensen te vinden. Rinkel & Smit is daarom altijd op zoek naar zelfstandige, gedreven, flexibele medewerkers.

Je doet graag een stap extra, bent trots op de projecten waar aan je meewerkt en gaat vol enthousiasme aan de slag met nieuwe uitdagingen. Dat vinden we belangrijk. Want als flexibele medewerker van Rinkel & Smit draag je de verantwoordelijkheid voor de continue ontwikkeling van ons bedrijf en zorg je er voor dat Rinkel & Smit van grote waarde blijft voor een groeiend aantal opdrachtgevers.

Voor diverse projecten in de nieuwbouw, verbouw en renovatie van woning- en utiliteitsbouw is Rinkel & Smit op zoek naar bevlogen en vakkundige ZZP timmerlieden. Ons werkgebied ligt met name in Noord-Holland, maar we gaan met evenveel enthousiasme aan het werk op projecten in Zuid-Holland, Friesland, Flevoland en Utrecht.

Wil jij samenwerken met Rinkel & Smit?

Wil jij graag werken aan mooie projecten voor toonaangevende bedrijven? Neem dan contact met ons op. Wij kijken uit naar een goede samenwerking!

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws