OVER ONS

Rinkel & Smit is een solide bouwpartner die professionele opdrachtgevers ondersteunt bij het realiseren van hun projecten of onderdelen daarvan. Bouwend op een flexibele organisatie, een open houding en een sterk netwerk van vakspecialisten zorgen we ervoor dat onze klanten hun opdrachten naar de praktijk vertaald zien, binnen budget en volgens planning.

Elk project waaraan wij meewerken, elke opdrachtgever die we van dienst zijn, heeft eigen behoeften. Rekening houdend met specifieke wensen en eisen, en afhankelijk van de aard en omvang van de bouwwerkzaamheden, bieden wij een passende groep vakspecialisten. Ongeveer 85 flexibele medewerkers zetten zich dagelijks in op uiteenlopende projecten binnen verschillende disciplines - van grootschalig betonwerk tot authentiek vakmanschap, van ingrijpende renovaties tot duurzame nieuwbouwprojecten. Maar zij hebben ook iets gemeen: onze vakmensen zijn betrokken, ambitieus en efficient. Zij werken mee, zij denken mee, zij doen mee. Om samen te streven naar de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers, projectpartners en eindgebruikers van de bouwwerken.

Maatschappelijk betrokken

Als groeiende onderneming voelen wij een toenemende maatschappelijke betrokkenheid. Wij delen de algemene zorg dat de bouwsector in de toekomst mogelijk zal worden geconfronteerd met een tekort aan goed opgeleid personeel. Als bedrijf bieden wij jaarlijks plaats aan een aantal bouwleerlingen om op een professionele manier kennis te maken met de sector en verschillende disciplines. Ook steunen wij dit jaar weer verschillende maatschappelijke doelen en sporters met een financiële bijdrage.

Veiligheid, gezondheid en milieu

Wij hechten grote waarde aan veiligheid, gezondheid en milieu binnen onze organisatie. De veiligheidsvoorschriften op de bouwplaats van onze opdrachtgever worden gerespecteerd en nageleefd. Onze machines en elektrische gereedschappen worden jaarlijks gekeurd en onderhouden (NEN 3140) en alle medewerkers van Rinkel & Smit zijn opgeleid en gecertificeerd volgens de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA).

Waar we mee bezig zijn.

En voor wie.

Naar nieuws en projecten