DE FRED

Aan de Amsterdamse Fred Roeskestraat realiseert Huib Bakker Bouw De Fred. Drie in hoogte variërende woongebouwen die samen ruimte bieden aan 177 appartementen.

Nieuwbouwproject De Fred is een ontwikkeling van Provast en wordt gebouwd naar een ontwerp van Dam & Partners Architecten. In drie, in hoogte variërende, woongebouwen worden 67 koopappartementen en 110 vrije sector huurappartementen gerealiseerd. De appartementen variëren van 60 m² tot 120 m² met 3 penthouses van 200 m². Daarnaast komt er een parkeergarage, een centrale fietsenstalling en een binnentuin.

Medio 2015 is gestart met de bouwwerkzaamheden. In het eerste kwartaal van 2017 zullen de werkzaamheden aan het eerste blok worden afgerond. Huib Bakker Bouw verwacht de drie woonblokken, en daarmee dit nieuwe icoon voor de Zuidas, medio 2017 op te leveren. In opdracht van hoofdaannemer Huib Bakker Bouw (HBB Groep) is Rinkel & Smit verantwoordelijk voor al het geveltimmerwerk en stelwerk. Ook verzorgen wij alle houten binnenkozijnen en het stelwerk interieur.

Meer informatie over De Fred vindt u op de projectsite www.defred020.nl. Het bouwproces van Huib Bakker Bouw kunt u volgen op de Facebookpagina /bouwdefred.

Beelden: Dam & Partners Architecten

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws