KERSTGEDACHTE 2020

Na een veelbewogen jaar helaas geen gezellige afsluitende kerstborrel bij 't Fortuin met onze fijne collega's en medewerkers. We hopen volgend jaar met jullie te mogen proosten op weer een succesvol verlopen jaar!

We hebben de dames en heren die zich samen met ons inzetten op de uiteenlopende bouwprojecten in Noord Nederland uiteraard op passende wijze bedankt. We zijn bijzonder dankbaar dat wij goed en veilig hebben mogen doorwerken en hopen dat er voor de andere sectoren in Nederland ook spoedig betere tijden aanbreken.

Al sinds een aantal jaar bedanken wij onze opdrachtgevers niet meer met wijn of andere lekkernijen, maar besteden wij het gereserveerde bedrag aan het goede doel. Dit jaar hebben wij een kamer geadopteerd in het Ronald McDonald huis VUmc. In dit Ronald McDonald Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Amsterdam UMC - locatie VUmc. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Voor ouders van ernstig zieke kinderen is het Ronald McDonald Huis een plek om tot rust te komen en steun te vinden bij vrijwilligers, management en andere ouders die zich in eenzelfde onzekere en moeilijke situatie bevinden. Meer informatie vindt u op: https://www.kinderfonds.nl/huis-vumc-amsterdam

Opdrachtgevers, partners en collega's, bedankt voor de fijne samenwerking en voor een ieder een welverdiende vakantie! 

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws