KLAASJE ZEVENSTER

Op de locatie Klaasje Zevenster in Amstelveen wordt er door bouwcombinatie De Nijs - Huybregts Relou KZS gebouwd aan een nieuw zorgcomplex voor Syntrus Achmea en zorgorganisatie Brentano.

In deze fase worden een nieuw verpleeghuis voor kleinschalig wonen en twee torens met levensloopbestendige appartementen gebouwd. Naar verwachting zal de bouw van deze drie gebouwen in het najaar van 2017 gereed zal zijn. Eigenaar Syntrus Achmea gaat de 88 zelfstandige, levensloopbestendige woningen verhuren aan 70-plussers (met een lichte tot zware zorgvraag) en aan volwassenen met een zorgvraag. Thuiszorg Brentano Amstelveen huurt de zorgwoningen en 350 m² voor zorgondersteunende functies.

Het zorgcomplex is ontworpen door GGH Architecten in opdracht van De Nijs Project II. Constructeur en installatieadviseur is IOB. De bouw wordt verzorgd door de bouwcombinatie De Nijs - Huybregts Relou KZS. Rinkel & Smit is in opdracht van bouwcombinatie De Nijs - Huybregts Relou KZS verantwoordelijk voor de totaalbouw van het verpleeghuis en de twee woontorens.

Beelden: GGH Architecten

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws