NOMA HOUSE

Na AkzoNobel en Stibbe gaat Dura Vermeer het NoMA House bouwen op de Amsterdamse Zuidas. In opdracht van Beheer Brouwershoff en Maarsen Groep realiseert Dura Vermeer het kantoor, op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en Parnassusweg naar ontwerp van architectenbureau Dam en Partners.

Het concept is 100% van nu: NoMA House geeft ruimte aan ontmoeting en samenwerking en biedt u een comfortabele, productieve werkomgeving. Door de centrale ligging, op de hoek van de Parnassusweg en de Gustav Mahlerlaan, vormt NoMA House een fraai, nieuw herkenningspunt in het centrumgebied van Zuidas.

NoMA House omvat in totaal 18.500 m2 BVO bestaande uit een kantoor van ca. 15.150 m2, een één-laagse ondergrondse parkeergarage van ca. 2.700 m2 en 650 m2 commerciële ruimte op de begane grond. Flexibiliteit en kwalitatief hoogwaardige materialen kenmerken NoMa House, waarbij de ambitie is om een BREEAM-NL Excellent oplevercertificaat te bemachtigen. 

Door de transparante architectuur, de verfijnde materialen en de mooie buitenruimtes – een centrale binnentuin, spectaculaire dakterrassen – leent NoMA House zich goed voor bedrijven die op zoek zijn naar eigen identiteit, kwaliteit en rust in de hectiek van Zuidas. NoMA House is als cornerhouse een echte blikvanger. Niet door massa en volume, maar door zijn exclusieve, elegante en transparante uitstraling.

De bouw is 8 december gestart. De verwachte oplevering is eind 2017. Rinkel & Smit is in opdracht van hoofdaannemer Dura Vermeer verantwoordelijk voor het aanbrengen van de 1400 strekkende meter plafondkoof en de dakvlonder van ongeveer 300 m2. Meer informatie over NoMA House vindt u op de projectsite www.noma-house.nl.

Beelden: Noma House

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws