HABITAT FOR HUMANITY

Dit jaar gaan wij met de kerstdagen niet met flessen wijn en andere luxe artikelen langs onze opdrachtgevers en relaties. Naar aanleiding van beelden uit Aleppo en situaties in andere delen van de wereld, maar ook de ook armoede in Nederlandse wijken, hebben wij besloten om ons budget dit jaar aan maatschappelijke doelen te doneren.

Wij steunen onder andere het #Wish2Build project van Habitat for Humanity in Cambodja. In Cambodja leven veel gezinnen in extreme armoede en onveiligheid. Zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd. Voor tien gezinnen die onder deze erbarmelijke omstandigheden leven, komt Habitat for Humanity nu in actie!

Samen bouwen zij voor deze gezinnen een veilig huis – hun fundament voor een betere toekomst. Zodat de kinderen gezond kunnen opgroeien en de ouders kunnen bouwen aan een beter bestaan. Daar hebben zij € 15.000 voor nodig. Op het moment van schrijven is er €15.025 gedoneerd, wat betekent dat er voor de tien gezinnen gebouwd gaat worden aan een beter leven!

En wij steunen nog meer!

Naast Habitat for Humanity steunt Rinkel & Smit in 2016 en 2017 nog een aantal andere maatschappelijke doelen, sporters en verenigingen.

Maatschappelijke doelen:
  -   LUMC Alpe D'Huzes Team
  -   Kindervakantiespelen Wervershoof
  -   Sinterklaascomité Wervershoof

Sporters en verenigingen:
  -   Wielrenner Jens Pronk
  -   Voetbalvereniging VVW
  -   Handbalvereniging VVW
  -   Zaalvoetbalvereniging Bob Nieuweboer

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws