VRIJSTAANDE WONING

Dichtbij huis in Wervershoof zullen wij in januari 2018 starten met de bouw van deze vrijstaande woning. Op een prachtige locatie aan vaarwater in het plan Westrand realiseren de opdrachtgevers een riante en lichte villa. Met de charme van toen en het comfort van nu.

Aan de rand van Wervershoof, in een groene en waterrijke omgeving, ligt het plan Westrand. Een mooie nieuwbouwwijk, waar inmiddels heel wat gezinnen hun woonwensen hebben kunnen realiseren. Op dit moment worden de laatste kavels ingevuld met plannen voor vrijstaande woningen. De woningen op plan Westrand hebben in het algemeen een jaren 30 uitstraling: Karakteristiek, degelijk en sfeervol. Met grote geveloverstekken, rijke detailleringen en fraaie luifelconstructies. Een stijl die ook duidelijk in deze woning te herkennen is en waarmee het een passende aanvulling op de wijk zal worden.

Wat doen wij?

Rinkel & Smit is hoofdaannemer van deze vrijstaande woning en verantwoordelijk voor alle werkzaamheden, van werkvoorbereiding tot de laatste plint. We gaan er een fantastische woning van maken.

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws