VOORDEWIND

VoorDeWind staat voor een uniek project dat maximaal wooncomfort koppelt aan minimale energielasten. Op steenworp afstand van Station Zaandam worden tien Ewoningen gebouwd: Energieneutrale, 'nul-op-de-meter' woningen.

De Ewoningen worden gebouwd volgens het passiefhuis principe. Winddicht, koudebrugvrij en met kozijnen voorzien van triple beglazing. Stevige betonnen gevels, met de beste EPS isolatie en metselwerk voor de buitengevels. De beste bouwkundige en installatietechnieken worden toegepast om de Ewoningen zo energiezuinig mogelijk te maken. De woningen worden opgetrokken in een traditionele Zaanse architectuur en krijgen ieder een uniek en individueel karakter.

Knol Bouw uit het Overijsselse Hasselt is een vaste partner van Ewoning en verantwoordelijk voor de realisatie van de woningen. Rinkel & Smit zal in opdracht van hoofdaannemer Knol Bouw de gevelbekleding van de tien woningen aanbrengen. Een mooie opdracht voor een nieuwe opdrachtgever. Knol Bouw, bedankt voor het vertrouwen! We kijken uit naar een mooie samenwerking. Meer informatie over VoorDeWind vindt u op de projectsite www.voordewindzaandam.nl.

Beelden: VoorDeWind Zaandam

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws