ZEEBURGERBAAI

In de Zeeburgerbaai in Amsterdam ontwikkelt Ooms Ontwikkeling een platform op palen waarbinnen zelfbouwers de vrijheid krijgen om hun droom te realiseren. Het betreft platformwoningen in de Zuidbuurt van Steigereiland op IJburg.

Het waterplatform in de Zeeburgerbaai maakt het mogelijk te wonen op een bijzondere, zeer unieke locatie. Wonen op het water, weids uitzicht. Alle rust en toch snel in de stad. Elk uur van de dag andere kleuren, schitteringen op het plafond. Terras in de zon, boot aan de steiger, een bries door je haren. Kortom: een rijkdom die je nergens anders beleeft.

In deze fase zal er worden gestart met de bouw van het eerste platform in het verlengde van de William Barlowlaan. Er wordt gestart met het bouwen van 14 woningen op een platform op palen. Siris B.V. is in opdracht van Ooms Ontwikkeling verantwoordelijk voor de realisatie van de gehele gevelschil - onderconstructie, isolatie, metalen geveldelen en Trespa gevelpanelen.

Rinkel & Smit zal in opdracht van en in samenwerking met Siris B.V. de Trespa gevelpanelen op de platformwoningen aanbrengen. Meer informatie over de ontwikkeling Zeeburgerbaai vindt u op de projectsite www.zeeburgerbaai.nl.

Beelden: Ooms Ontwikkeling

Wat ons nog meer bezighoudt.

Op dit moment.

Meer nieuws