MOSVELD

Na jaren van gemeentelijke discussie opende winkelcentrum Mosveld in juni 2016 eindelijk haar deuren. De crisis en leegloop hadden het levendige Mosveldplein verloederd achtergelaten. Winkelcentrum Mosveld geeft Amsterdam Oud Noord weer het centrum wat het verdient én zo hard nodig had.

Op het voormalig terrein van de Mosveldmarkt in Amsterdam Oud Noord heeft M.J. de Nijs in opdracht van Multi Netherlands winkelcentrum Mosveld gerealiseerd. Het winkelcentrum wordt het nieuwe hart van Amsterdam Oud-Noord en omvat circa 7.000 m2 winkels en horeca, 53 huurappartementen in de vrije sector en 140 parkeerplaatsen. Winkelcentrum Mosveld draagt bij aan een duurzame toekomst voor de wijk; het bevordert het vasthouden van de koopkracht en stimuleert de lokale werkgelegenheid. 

Multi Netherlands is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het winkelcentrum. Bouwinvest heeft, namens het Bouwinvest Retail Fund, de winkels en het parkeerdek gekocht van Multi. Rox Development uit Amsterdam is eigenaar van de appartementen en de gemeente Amsterdam heeft zorggedragen voor de inrichting van de openbare ruimte. Het architectonisch ontwerp is van SeARCH.

Wat deden wij?

In opdracht van hoofdaannemer M.J. de Nijs was Rinkel & Smit op dit project verantwoordelijk voor de fundering, begane grondvloer en het stelwerk.

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam Noord

Opdrachtgever

M.J. de Nijs

Werkzaamheden

Fundering
Begane grondvloer
Stelwerk

Periode

2015 - 2016

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam Noord

Opdrachtgever

M.J. de Nijs

Werkzaamheden

Fundering
Begane grondvloer
Stelwerk

Periode

2015 - 2016

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten