BROEKRIJK FASE 4

In Broek op Langedijk bouwt Van Wijnen Heerhugowaard BV de woonwijk Broekrijk. Op een plek waar in het verleden duizenden eilanden lagen, worden nu 86 door water omringde koopwoningen gebouwd. Inmiddels wordt de vierde en laatste fase van de woonwijk gerealiseerd.

Broekrijk is een waterrijke nieuwbouwwijk, centraal gelegen in het nieuwe hart van Broek op Langedijk. Door de ontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling West BV wordt gestreefd naar een wijk met karakter en diversiteit. Onder begeleiding van de projectarchitect Mulleners + Mullerners hebben kopers de vrijheid in de keuze van een woningtype en de kleuren van onder andere de gevel, daken, deuren, kozijnen en luiken. Er kan zelfs worden meegedacht over de inrichting van speeltuinen en straatverlichting.

Een succesformule, zo blijkt, want inmiddels zijn alle 20 woningen uit de vierde en laatste van Broekrijk verkocht en is gestart met de bouwwerkzaamheden. Na betrokkenheid bij fase 1 en 3 mag Rinkel & Smit voor hoofdaannemer Van Wijnen Heerhugowaard BV ook nu weer een mooie bijdrage leveren. In deze vierde fase zijn wij verantwoordelijk voor al het aftimmerwerk en montage van de goten.

Beelden: Mulleners + Mulleners architecten, broekrijk.nl

OVER DIT PROJECT

Plaats

Broek op Langedijk

Opdrachtgever

Van Wijnen

Werkzaamheden

Aftimmerwerk
Montage goten

Periode

2017

OVER DIT PROJECT

Plaats

Broek op Langedijk

Opdrachtgever

Van Wijnen

Werkzaamheden

Aftimmerwerk
Montage goten

Periode

2017

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten