KWADIJKERPARK

KBK bouwgroep is onlangs gestart met de bouw van 136 woonzorgeenheden voor de cliënten van de Prinsenstichting. De woonzorgeenheden zijn verdeeld over drie gebouwen. 

In de noordpunt van het terrein komt een woonlocatie voor ongeveer 55 cliënten. Dit gebouw krijgt drie woonlagen en zal ook plaats bieden aan enkele dagbestedingsruimten en het eetcafé. Op het terrein grenzend aan de Flevostraat komen twee woonlocaties voor ongeveer 80 cliënten. Deze locaties hebben maximaal twee woonlagen.

De locaties in het Kwadijkerpark in Purmerend worden gebouwd in cottagestijl, net zoals de andere moderne locaties in het Kwadijkerpark. De gebouwen worden gasloos gebouwd en worden voorzien van zonnepanelen, zodat ze energieneutraal kunnen functioneren.

Wat doen wij?

Rinkel & Smit is in opdracht van hoofdaannemer KBK Bouwgroep verantwoordelijk voor het timmerwerk bij fase 2 en 3 van dit project. We zullen rond de bouwvak starten. Met een piek rond de kerst, hopen we in het voorjaar netjes af te ronden. Bedankt voor het vertrouwen op deze mooie, grote klus!

Beelden: prinsenstichting.nl

OVER DIT PROJECT

Plaats

Purmerend

Opdrachtgever

KBK Bouwgroep

Werkzaamheden

Timmerwerk

Periode

2019 - 2020

OVER DIT PROJECT

Plaats

Purmerend

Opdrachtgever

KBK Bouwgroep

Werkzaamheden

Timmerwerk

Periode

2019 - 2020

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten