LIEVEN

Tussen de Vlaardingenlaan, Maassluisstraat, Overschiestraat en Voorburgstraat in Amsterdam Nieuw-West realiseert Woonstichting de Key de komende jaren een groot aantal (starters)woningen en studentenwoningen.

Plan Lieven fase 2 t/m 5, direct gelegen tegen het reeds uitgevoerde fase 1, bestaat uit 341 studenten- en starterswoningen, een half verdiepte parkeergarage en 480 stallingplaatsen voor fietsen. In december 2017 is hoofdaannemer Bot Bouw gestart met de bouwwerkzaamheden. Het betonnen casco wordt op dit moment in hoog tempo opgetrokken. Volgens planning zal het project in het derde kwartaal van 2019 worden opgeleverd.

Wat doen wij?

In opdracht van Bot Bouw is Rinkel & Smit op dit project verantwoordelijk voor de gevelbekleding van FSC gecertificeerd Sucupira Amarela hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Brazilië. Een prachtig product om mee te werken. Verder zijn we verantwoordelijk voor divers aftimmerwerk in het interieur, zoals plinten, gordijnkoven en posterplinten. Bedankt voor het vertrouwen!

Beelden: Arons & Gelauff Architecten / Bot Bouw

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam

Opdrachtgever

Bot Bouw

Werkzaamheden

Gevelbekleding
Aftimmerwerk

Periode

2018 - 2019

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam

Opdrachtgever

Bot Bouw

Werkzaamheden

Gevelbekleding
Aftimmerwerk

Periode

2018 - 2019

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten