NECK-ZUID

De nieuwbouwwijk Neck-Zuid ligt aan de rand van het dorpje Neck, in de polders van Wijdewormer. Het nieuwbouwproject Neck-Zuid bestaat uit en 3 zelfbouw kavels en 60 woningen.

Het ontwerp is aan de hand van Nesja Zahtila van Just Architects. Sander Schreuder Architecten heeft het schetsontwerp uitgewerkt en aangepast, waarbij belangrijke randvoorwaarden van de opdrachtgever (BPD Regio Noord-West & KBK Bouwgroep) centraal zijn gezet: uitstraling vs. bouwkosten & ontwerp vs. maakbaarheid. Het resultaat is een sober en degelijk nieuwbouwproject, opgetrokken uit hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke materialen. Binnen 1,5 maand tijd werd 70% van alle woningen verkocht en kon aannemer KBK Bouwgroep starten met de bouw. Naar verwachting worden de woningen in april 2020 opgeleverd.

Wat doen wij?

In opdracht van hoofdaannemer KBK Bouwgroep is Rinkel & Smit verantwoordelijk voor de gootbetimmering en de afbouwtimmerwerkzaamheden. We mogen rond de kerst starten met onze werkzaamheden en zullen het project in april 2020 samen met KBK Bouwgroep afronden.

Beelden: Sander Schreuder Architecten

OVER DIT PROJECT

Plaats

Neck

Opdrachtgever

KBK Bouwgroep

Werkzaamheden

Gootbetimmering

Afbouwtimmerwerk

Periode

2019 - 2020

OVER DIT PROJECT

Plaats

Neck

Opdrachtgever

KBK Bouwgroep

Werkzaamheden

Gootbetimmering

Afbouwtimmerwerk

Periode

2019 - 2020

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten