NOVA COLLEGE

In opdracht van College van Bestuur van het Nova College in Haarlem wordt het bestaande Nova College door bouwcombinatie De Geus/HBB Groep uitgebreid tot een aantrekkelijke campus.

Het plan is een ontwerp van Paul de Ruiter Architects. In de tot nu toe onbenutte ruimte achter de bestaande bebouwing komen in de toekomst verschillende functies samen in een nieuw energieneutraal multifunctioneel onderwijsgebouw en een vrijstaand iconisch en centraal gelegen paviljoen. Het totale plan zal straks onderdak geven aan honderden leerlingen en medewerkers.

Het onderwijsgebouw – opgezet volgens het Frisse school principe – bestaat uit meerdere praktijk- en theorielokalen die door trappen en leerpleinen met het hart van het gebouw worden verbonden. In het centrale atrium hebben studenten de ruimte om elkaar te ontmoeten en samen te werken.

Wat doen wij?

In opdracht van hoofdaannemer De Geus/HBB Groep zijn wij verantwoordelijk voor al het afbouwtimmerwerk. Hieronder vallen onder andere het betimmeren van de dagkanten, het met eiken bekleden van de vide, het maken van zitbanken en meer van dit soort werkzaamheden. Een mooie opdracht zo richting de winter. 

OVER DIT PROJECT

Plaats

Haarlem

Opdrachtgever

De Geus/HBB Groep

Werkzaamheden

Afbouwtimmerwerk

Periode

2018 - 2020

OVER DIT PROJECT

Plaats

Haarlem

Opdrachtgever

De Geus/HBB Groep

Werkzaamheden

Afbouwtimmerwerk

Periode

2018 - 2020

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten