POELDIJKSTRAAT

Aan de Amsterdamse Poeldijkstraat, nét binnen de Ring in Nieuw-West, ontwikkelt Woningbouwcorporatie De Key 500 sociale huurwoningen voor studenten en starters. 

Het project omvat 468 studentenwoningen en 32 appartementen voor starters, met specifieke algemene voorzieningen als stille studieplekken en een gezamenlijke keuken voor de toekomstige huurders. Het gebouw, een U-vorm van 62 x 67 meter breed en 22,5 meter hoog, bestaat uit een plint met daarop 6 verdiepingen rondom een gezamenlijke binnentuin. Op het dak komen installaties en zonnepanelen.

Het merendeel van de woningen, ontworpen door Paul de Ruiter, heeft een oppervlakte van 20m2 tot 25m2, op de 6e verdieping is een aantal grotere woningen gerealiseerd met een oppervlakte van 35 tot 40m2. De buitengevel krijgt een koele uitstraling door het gebruik van aluminium panelen met terugliggende keramische beplating, de binnengevel krijgt juist een zachtere en warme uitstraling door het gebruik van verduurzaamd hout.

Wat doen wij?

In opdracht van hoofdaannemer Bot Bouw zijn wij op dit project verantwoordelijk voor de complete gevelsluiting. In het eerste kwartaal van 2020 starten we met deze prachtige opdracht!

Beelden: paulderuiter.nl

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam

Opdrachtgever

Bot Bouw

Werkzaamheden

Gevelsluiting

Periode

2020 - 2021

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam

Opdrachtgever

Bot Bouw

Werkzaamheden

Gevelsluiting

Periode

2020 - 2021

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten