54 SOCIALE HUURWONINGEN

Aan de Prof. Lorentzstraat, Kanaalweg en Dr. Lovinkstraat in Middenmeer verrijzen 54 sociale huurwoningen voor een brede doelgroep. Directeur-bestuurder Stefan van Schaik van Wooncompagnie en Hein Trebbe jr., directeur bij Trebbe tekenden hiertoe in maart een ontwikkel- en realisatieovereenkomst. De nieuwbouwplannen maken deel uit van de laatste fase van de herstructurering van Middenmeer, die het dorp een boost moet geven.

Bij deze nieuwbouwplannen worden er 54 goede, betaalbare woningen gecreëerd. Daarmee wordt er tegelijkertijd voor gezorgd dat Middenmeer een bruisende toekomst tegemoet gaat. De meeste woningen worden aangeboden met een huurprijs onder de 600 euro, maar er liggen ook kansen voor doelgroepen die daar net buiten vallen. De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Trebbe Wonen uit Nieuwegein, volgens BasisWonen, het concept voor de ontwikkeling en realisatie van grondgebonden woningen. De bouw start in het derde kwartaal van dit jaar. Architect van het plan. Hans Been Architecten uit Amerongen.

Wat doen wij?

In opdracht van hoofdaannemer Trebbe is Rinkel & Smit op dit project verantwoordelijk voor het stelwerk en diverse afbouwwerkzaamheden. We danken deze nieuwe opdrachtgever voor het vertrouwen.

Beelden: trebbe.nl / The Vitual Dutch Men

OVER DIT PROJECT

Plaats

Middenmeer

Opdrachtgever

Trebbe

Werkzaamheden

Stelwerk
Afbouwwerkzaamheden

Periode

2018 - 2019

OVER DIT PROJECT

Plaats

Middenmeer

Opdrachtgever

Trebbe

Werkzaamheden

Stelwerk
Afbouwwerkzaamheden

Periode

2018 - 2019

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten