THE WAVE

Aan het prachtige Schegpark in stadwijk Overhoeks aan het IJ in Amsterdam-Noord wordt het prachtige The Wave gebouwd: Een residentiële krachtpatser met een zacht, warm en toegankelijk karakter en mooie organische vormen.

Het appartementengebouw telt 58 riante appartementen verspreid over 8 verdiepingen. Vanuit de appartementen heb je een fraai, groen uitzicht op de binnentuin of op het Schegpark. Of zelfs op het spectaculaire EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren, het IJ én de binnenstad. Onder The Wave, het naastgelegen appartementengebouw en de gezamenlijke binnentuin ligt de parkeerkelder met parkeerplaatsen en bergingen.

De invloed van de Amsterdamse school is duidelijk terug te zien in het ontwerp van Dok Architecten. Warme, ronde vormen en eerlijke materialen kenmerken het gebouw. Door het unieke kleurgebruik is er altijd iets nieuws te ontdekken in de gevel. 

Wat doen wij?

In opdracht van hoofdaannemer M.J. de Nijs zijn wij op dit project verantwoordelijk voor de montage van de HSB-elementen en de stelkozijnen. In januari starten we op dit mooie project.

Beelden: aanhetij.com / Dok Architecten

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam

Opdrachtgever

M.J. de Nijs

Werkzaamheden

Montage HSB-elementen
Stelkozijnen

Periode

2020

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam

Opdrachtgever

M.J. de Nijs

Werkzaamheden

Montage HSB-elementen
Stelkozijnen

Periode

2020

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten