ZEEBURGERBAAI FASE 2

Zeeburgerbaai is een uniek nieuwbouwproject op het eerste eiland van IJburg, Steigereiland. Hier bouwt Ooms Bouw & Ontwikkeling 28 woningen op het water, waar zelfbouwers de vrijheid krijgen om hun droom te realiseren.

Het waterplatform in de Zeeburgerbaai maakt het mogelijk te wonen op een bijzondere, zeer unieke locatie. Wonen op het water, weids uitzicht. Alle rust en toch snel in de stad. Elk uur van de dag andere kleuren, schitteringen op het plafond. Terras in de zon, boot aan de steiger, een bries door je haren. Kortom: een rijkdom die je nergens anders beleeft.

Het project wordt gebouwd in twee fasen. Beiden fasen bestaan uit een eigen platform op palen, met hierop twaalf tweekappers en twee vrijstaande woningen. Fase I, de William Barlowsteiger, is inmiddels gerealiseerd. De bouw van fase II, de Edmond Halleysteiger, is gestart in november 2017 en zal begin 2019 worden opgeleverd. Wij waren al betrokken bij Fase I van het project en mogen nu ook onze bijdrage leveren aan Fase II.

Wat doen wij?

In opdracht van Ooms Bouw & Ontwikkeling is Rinkel & Smit op dit project verantwoordelijk voor het stelwerk en het aanbrengen van kozijnen, gevelisolatie, geveltimmerwerk en de Trespa gevelbeplating.

Beelden: Ooms Bouw & Ontwikkeling / zeeburgerbaai.nl

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam

Opdrachtgever

Ooms Ontwikkeling

Werkzaamheden

Stelwerk en kozijnen
Gevelisolatie
Geveltimmerwerk
Trespa gevelbeplating

Periode

2018

OVER DIT PROJECT

Plaats

Amsterdam

Opdrachtgever

Ooms Ontwikkeling

Werkzaamheden

Stelwerk en kozijnen
Gevelisolatie
Geveltimmerwerk
Trespa gevelbeplating

Periode

2018

Wat we nog meer doen.

Op dit moment.

Meer projecten